S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.


Stolný hokej Stiga najlepšie akciové ceny

Stolný hokej Stiga - kompletná ponuka stolných hokejov, náhradných dielov, doplnkov a hráčov Stiga.

FRISBEE DISK V eshope a na predajni máme skladom kvalitné frisbee disky Discraft Ultra Star a lietajúce disky UltiPro. FUTBALOVÉ BRÁNKY - rozložte si bránky kde sa dá a zahrajte si túto najpopulárnejšiu kolektívnu hru. Po zápase futbalové bránky ľahko zložíte do kapsy a odnesiete. BASKETBALOVÝ KÔŠ - basketbalové koše na zavesenie, prenosný skladací basketbalový kôš, ktorý si môžete výškovo nastaviť BILIARDOVÉ STOLY - dostupné kvalitné biliardové stoly pre všetky využitia, naše biliardové stoly si môže kúpiť ktokoľvek, nezabudnite na biliardové príslušenstvo. STOLNÝ TENIS - ponúkame na predaj lacné pingpongové stoly aj kvalitné značkové stoly na pingpong STIGA, rakety a loptičky na stolný tenis. NAJPREDÁVANEJŠÍ TOVAR SKLADOM NA PREDAJNI SPORTINO TRNAVA


 

PREDAJŇA

SPORTINO - Unihouse, s.r.o.
Zlievarenská 1
91702 TRNAVA
tel: 0335903221
info(a)unihouse.sk
0918882180
otvorené PO-PI 9-17:30 SO: 9-12

TIP NA DARČEK

ESHOP cena 2 099,00 €
skladom
ESHOP cena 399,00 €
skladom

NOVINKY

arr3Stolný futbal za veľkoobchodné ceny skladom!Jedinečná ponuka stolných futbalov pre deti, domácnosti a rekreačné zariadenia značky Sportino.... arr3Stolný hokej STIGA - kompletná ponukaNajväčšia ponuka príslušenstva a doplnkov na stolný hokej Stiga - ponúkame Vám kompletný sortiment... arr3Biliardové stoly SUPER PONUKA1.ZNÍŽILI SME CENY 2.MADE IN EU. ZLEPŠILI SME KVALITU 3.ZLACNELI SME PREPRAVU NA BILIARDOVÉ STOLY... arr3AKCIA stolný futbal GARLANDO OLYMPIC 1019€AKCIA na sezónu Stolný futbal Garlando Olympic len 1019€ s DPH Ako oficiálny distribútor značky...

NAJPREDÁVANEJŠÍ

ESHOP cena 129,90 €
skladom
ESHOP cena 113,90 €
skladom
ESHOP cena 69,90 €
skladom

ANKETA

Akú hru máte najradšej

Stolný futbal 24% Stolný hokej 24% Biliard a snooker 21% iná hra 30%

PREDAJŇA SPORTINO TRNAVA

Biliardové tága predaj Predator
stolný futbal skladom na predajni za top ceny
Stolny futbal predaj bazar akcia
Biliardové stoly na predaj skladom AKCIA
Biliardové stoly biliard predaj
Šípky terče dart predaj
Biliardové gule tága kriedy predaj
Biliardové gule tága predaj

Basketbalové koše predaj

www.proyasport.sk - biliardové stoly

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Pricemania.sk


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Prostredníctvom webovej stránky prevádzkovateľa IS dochádza k spracúvaniu osobných údajov na základe zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení zákona 84/21014 Z.z. (úplné znenie zákona zo dňa 30.05.2014 je uvedené v Zbierke zákonov pod číslom 136/2014 Z.z.), a preto si dovolíme, spracúvaním osobných údajov dotknuté osoby, informovať o nasledovných skutočnostiach:

  1. 1. Identifikácia prevádzkovateľa IS:

Unihouse s.r.o., spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel Sro, vl. č. 30643/T, IČO 45851387, DIČ: 2023113950,  IČ DPH: SK2023113950, Zlievarenská 1, 91702 Trnava, SR, štatutárny orgán: Stanislav Čaklovič – konateľ

  1. Účel spracúvania osobných údajov prostredníctvom internetového obchodu:

Prevádzkovateľ IS spracúva osobné údaje o dotknutých osobách za účelom vybavovania 
objednávok , odosielania newsletterov a doručovania objednaného tovaru dotknutým osobám, ktoré si tento objednali v internetovom obchode prevádzkovateľa na tejto webovej stránke.

  1. Zoznam spracúvaných osobných údajov o fyzickej osobe (dotknutej osobe):

a)      meno

b)      priezvisko

c)      adresa (doručenia)

d)     telefonický kontakt

e)      emailový kontakt

  1. Totožnosť oprávnenej osoby:

Prevádzkovateľ získava vyššie uvedené osobné údaje o dotknutej osobe výlučne prostredníctvom formulára, ktorý je zobrazený na tejto webovej stránke internetového obchodu.

  1. Poučenie o dobrovoľnosti:

Dotknutá osoba poskytuje prevádzkovateľovi IS vyššie uvedené osobné údaje dobrovoľne, bez nátlaku a vynucovania si zo strany prevádzkovateľa.

  1. Poskytnutie osobných údajov tretím stranám:

Prevádzkovateľ IS za účelom doručenia objednaného tovaru uzatvoril zmluvné vzťahy s kuriérskymi spoločnosťami, ktorým poskytuje osobné údaje dotknutých osôb v uvedenom rozsahu (meno, priezvisko, adresa doručenia, telefonický kontakt):

prepravné spoločnosti:

  • GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o.
  • Slovenská pošta, a.s.
  • TopTrans Eu a.s.

 

Úplné znenie súhlasu dotknutej osoby so spracúvaním osobných údajov:
Dotknutá osoba (zákazník) svojim zaregistrovaním sa na tejto webovej stránke internetového obchodu,  ako aj odoslaním svojej objednávky prostredníctvom tejto webovej stránky internetového obchodu (e-shopu)  udeľuje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 84/2014 Z.z., úplné znenie zákona uvedené v zbierke zákonov č. 136/2014 (ďalej len ,,zákon“), súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov poskytnutých pre účely vybavovania objednávok a doručenia objednaného tovaru (meno, priezvisko, adresa, telefonický kontakt, emailová adresa) prevádzkovateľovi IS, ktorým je Unihouse s.r.o., spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel Sro, vl. č. 26186/T, IČO 45851387, DIČ: 2023113950,  IČ DPH: SK2023113950, Zlievarenská 7974/1, 91702 Trnava, SR, štatutárny orgán: Stanislav Čaklovič – konateľ (ďalej len ,,prevádzkovateľ IS“) a taktiež mu udeľuje v súlade so zákonom súhlas so spracúvaním uvedených osobných údajov zákazníka pre marketingové účely prevádzkovateľa (najmä ponúkanie nových tovarov a akciových ponúk zákazníkovi prostredníctvom elektronických prostriedkov, newsletterov). Súhlas je udeľovaný zákazníkom dobrovoľne na dobu neurčitú. Súhlas môže byť kedykoľvek zo strany zákazníka písomne odvolaný, a to zaslaním odvolania zákazníkom udeleného súhlasu so spracúvaním osobných údajov na adresu prevádzkovateľa: Unihouse s.r.o.., Zlievarenská 7974/1, 91702 Trnava, SR

 

  1. Práva dotknutej osoby:

§28  zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 84/2014 Z.z.: Práva dotknutej osoby:

(1) Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané, b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod; pri vydaní rozhodnutia podľa odseku 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií, c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracú vanie, d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie, g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona, h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe sú- hlasu dotknutej osoby.

(2) Právo dotknutej osoby podľa odseku 1 písm. e) a f) možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.

(3) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu, b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu.

(4) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

(5) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

(6) Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania, b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe, c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

(7) Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

(8) Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu,15) jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.

(9) Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Pro Champ
ujo fero
04.05.2010 22:41

 

MDE0YmNiNm